Om gebruik te kunnen maken van de (flexibele) faciliteiten, word je lid van Talentenpark. De kosten van het lidmaatschap vind je onder "tarieven". Lidmaatschap van Talentenpark biedt volop de mogelijkheid om je netwerk te vergroten. Alle leden hebben immers hun eigen specialisatie en klantenkring. Voor de leden van Talentenpark worden frequent, leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Het verbreden van kennis en netwerk speelt hierbij een belangrijke rol.     
 
Aanmelden voor het lidmaatschap van Talentenpark kan door een E-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Je vindt de contact informatie onder "contact".  

 

Hieronder een actueel overzicht van de leden die gebruik maken van de faciliteiten van het Talentenpark :


Voxeljet, vertegenwoordigd door Henk ten Dolle

voxeljet specialises in 3D print technology. This high-tech company is a manufacturer of 3D print systems for industrial applications. At the same time, the company operates one of Europe's largest service centres for the "on-demand production" of moulds and models for metal casting. 
 

Meer informatie: www.voxeljet.de 

 
 
 

VR Moulds

VRMoulds verzorgt het produceren van spuitgietmatrijzen voor kunststof producten, geleverd vanuit India (2 gereedschapmakerijen) en China (4 gereedschapmakerijen) voor klanten in Europa. Deze spuitgietmatrijzen zijn gemaakt naar de standaard volgens de Europese normen.
 

Meer informatie: www.vrmoulds.com

 

 


 

Bluegum

Keuken- en interieurbouw

Meer informatie: www.bluegum.nl

 

 


Raben Group BV

Your Partner in logistics

Meer informatie: www.raben-group.com

 

 

 


Optimaal Consultancy

De optimale verbinding tussen Nederland en Polen

Meer informatie: www.optimaalconsultancy.com

 

 

 


Installatiebedrijf HVI

www.hvibv.nl

info@hvibv.nl

 

 

 


SOPOW

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Winterswijk

Meer informatie: www.sopow.nl

 

 


B&T Expo Consultants

Marketing Experts voor iedere organisatie

Voor meer informatie: www.btresearch.nl

 

 

 


V&V Commodities

International Grainbrokers

Meer informatie: www.vvcom.nl

 

 

 


IM The Solution

IM The Solution bied ICT -gerelateerde diensten op allerlei fronten in deiverse markgebieden. We bedienen het bedrijfsleven met procesoptimalisatie door inzet van ICT-toepassingen.

Voor meer informatie: www.imthesolution.nl

 

 


Euregio Business Club (EBC)

De EBC is een vereniging van Nederlandse en Duitse ondernemers uit de regio, die op informele wijze contact hebben.

 

Meer informatie: www.euregiobc.nl

 

 


Esendam Fiscaal Advies

Fiscaal, juridisch en financieel in balans

Meer informatie: www.esendamfiscaaladvies.nl

 

 

 

 


 Mavemon Project Management & Consultancy, Ramon Huiskamp

Mavemon biedt u de complete begeleiding van uw machinebouw,  productie mechanisatie of optimalisatie en/of product ontwikkelingsproject. Taken die vervuld kunnen worden zijn: het vastleggen van specificaties, haalbaarheidsstudies uitvoeren, het opzetten en aansturen van een projectteam, het opstellen van budgetten en planningen, het uitvoeringen en/of begeleiding van engineering, het begeleiding van inkooptrajecten, het aansturen van de toeleveranciers, (sub)contractors, het opstellen en uitvoeren van afnames (FAT & SAT), het begeleiden van de realisatie, het in bedrijfstellen, troubleshooting en het verzorgen van handleidingen, instructies en opleidingen.

Voor meer informatie: www.mavemon.nl,

info@mavemon.nl of tel: 06-82056827


 

De Nautische Praktijk, Greg Breukel, instructeur/ eigenaar 

 

Vanuit zijn ruime ervaring als zeevarende en watersporter, weet Greg Breukel de lesstof van de diverse cursussen op overtuigende wijze over te brengen. Dit vertaalt zich in hoge slagingspercentages (> 90%) voor de examens, daarnaast resulteert de praktijkgerichte aanpak ook in verworven kennis en inzicht, welke noodzakelijk is om met vertrouwen het water op te gaan. 

 

De Nautische Praktijk verzorgt de cursussen Klein Vaarbewijs 1, Klein Vaarbewijs 2 en het basiscertificaat Marifonie. Daarnaast behoort ook praktijkvaren tot de mogelijkheden. 

Heeft u altijd al uw vaarbewijs willen halen, aarzel dan niet en meldt u nu aan: www.nautischepraktijk.nl


 

   Lydia Kluver, eigenaar Quality Made Easy (QME)

 QME wijst u de weg door het woud van regelgeving en procedures die voor de ontwikkeling, productie en verkoop van medische hulpmiddelen en IVD producten van toepassing zijn. Hierna zal het opzetten en onderhouden van een ISO kwaliteitsysteem en het samenstellen van de documentatie een stuk eenvoudiger worden.

Wanneer u ontdekt heeft dat een kwaliteitsysteem niet alleen een noodzaak is maar dat het u ook het waardevolle informatie en geld kan opleveren, hebben wij ons doel bereikt en is voor u en uw medewerkers het werk een stuk aangenamer geworden

QME beschikt over brede expertise, zijn wij niet alleen ervaren in Kwaliteitsbewaking maar wij kunnen ook steunen u met gebruikers product opleiding en laboratorium technische hands-on steun. zie verder op www.qualityeasy.nl


 

   Theo Bakker & Henny Metz, eigenaar Bakker & Metz

 

Bakker & Metz is een bureau voor coaching, re-integratie, communicatie- en organisatieadvies. Wij ondersteunen mensen en organisaties in het oplossen van persoonlijke of zakelijke problemen en het realiseren van (bedrijfs-) doelen. Dit doen wij door middel van verschillende vormen van coaching en persoonlijke begeleiding voor o.a. particulieren, werknemers en ondernemers en het aanbieden van een breed pakket bedrijfsoplossingen voor ondernemingen. Wij hebben hiervoor verschillende innovatieve en integrale programma's ontwikkeld, die voor een belangrijk deel gericht zijn op het in beweging brengen van mensen en het ontwikkelen van effectief gedrag. Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol laten zijn van startende ondernemers. Voor meer informatie: www.bakkerenmetz.nl 


Dennis Heesen,  Industrieel ontwerper, eigenaar WIDE-design                                                                     

WIDE industrial design is gespecialiseerd in het (her)ontwerpen en optimaliseren van kunststof en metalen consumentenproducten. Aspecten als gebruiksgemak, kostprijsreductie, vormgeving, maakbaarheid en ergonomie komen daarbij aan de orde. Daarnaast verzorg ik ook graag het grafisch ontwerp van uw huisstijl, drukwerk en reclamemateriaal, zoals bijvoorbeeld de website en flyer van Talentenpark!  www.wide-design.nl

 
 
 

 

  Henk ten Dolle, Directeur Palio

Palio is specialist op het gebied van fijnmechanica en hoogwaardige verspaning, en alles wat daarbij komt kijken. Palio produceert niet zelf, maar levert onafhankelijk advies op het gebied van verspaningstechnieken, -processen en -gereedschappen. Wij vertegenwoordigen bedrijven die zich bezighouden met verspaning in het buitenland, en linken u graag aan iemand uit ons netwerk die u kan helpen uw vraagstukken te beantwoorden. Ook zijn wij specialist op het gebied van Design, Engineering en Rapid Prototyping. www.palio.nl  


 

  Arjan Bentsink, Psycholoog, eigenaar Psychopraktisch      

Psychopraktisch is een psychologenpraktijk, gespecialiseerd in “Mens en Werk”. Mensen die zich “goed voelen” zijn gelukkiger in hun privé leven, maar ook effectiever in de organisatie waarin zij werken. Psychopraktisch geeft praktische hulp en advies aan particulieren en werkgevers. Lees verder op www.psychopraktisch.nl .